Produse

Servicii montaj Montaj Promotii Produse noi

Destinatii
Omogene

Omogene

Omogene

                  Pardoseli vinilice omogene | Stratul de uzura = grosimea materialului.

                  Aceeasi structura a materialului in toata masa produsului | Tehnologie speciala de calandrare si compactare.

Gama foarte versatila din punct de vedere al destinatiei spatiilor unde pot fi recomandate: Spitale-Policlinici / Scoli-Univesitati / Spatii comerciale / Birouri-Spatii publice / Fabrici de medicamente / Industrie; 

Gama de pardoseli omogene MIPOLAM, fabricate in Germania si Franta are o traditie de peste 80 de ani  si este receptata ca nr. 1 in Europa.

Permanent inovativi atat prin design si culori cat si prin permanenta imbunatatire a tratamentului de suprafata, Gerflor a reusit sa creeze cele mai performante pardoseli omogene din piata. Solicita consultantilor Sonerg sa iti explice diferentele intre doua pardoseli vinilice omogene (care pot arata la fel, ca aspect vizual, dar care sunt totusi, prin multe elemente - diferite...)

Tratamentul de suprafata Evercare™  este patentat si are o durata de viata egala cu pardoseala omogena in figura de mai sus. 

Fiecare produs Mipolam cu tratament Evercare™are atasata brosura explicativa beneficiilor in timp ale pardoselilor avand aplicat acest tip de tratamen. Poti accesa si link-ul: Evercare Technology 

Mipolam Affinity New 2017

Mipolam Accord

Mipolam Biocontrol

Mipolam Cosmo

Mipolam Elegance

Mipolam Esprit

Mipolam Symbioz™

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)