Produse

Pardoseli Gerflor Mocheta - Fibre Naturale Underlay pentru mocheta Pardoseli Sportive Pardoseli din cauciuc Covoare din fibre naturale Tapet decorativ Acustica Arhitecturala si in Constructii Stergatoare profesionale Parchet triplustratificat Sape autonivelante F.Ball Terase/decking Adezivi F.Ball Pardoseli Expo & Events Pardoseli suprainaltate Rasini Sintetice Scule pentru montaj Servicii montaj pardoseli Promotii Produse noi

Destinatii

Sanatate Educatie Comercial | Retail Hotel | Restaurant Birouri | Administrativ Rezidential Industrial Sport Expozitii si EvenimenteMocheta Birouri | Spatii publice

Mocheta Birouri | Spatii publice

Mocheta Birouri | Spatii publice

In afara de aspect | design | culoare exista cativa factori importanti de care trebuie tinut cont in alegerea unei mochete pentru spatii destinate traficului din birouri sau spatii publice (institutii publice, institutii de cultura - teatre, biblioteci, sali de spectacole, industria hoteliera, s.a.).

Prezentam mai jos, cativa din factorii de diferentiere din fisele tehnice ale produsului si de care, intr-o analiza pertinenta, trebuie tinut cont:


Mocheta pentru birouri si spatii publice - factorii de diferentiere

In primul rand puteti opta pentru forma de livrare mocheta in role sau in dale (mocheta modulara)
Colectiile de mocheta pe care le promovam sunt special dedicate spatiilor cu trafic intens sau extrem, in cladiri de birouri sau orice amenajare cu destinatie sala de conferinta, birou sau cu alte functiuni asemanatoare.

Diferentierea din punct de vedere al rezistentei este data de clasificarea la trafic si anume:

* Clasa 33 = trafic intens-extrem - trafic greu (heavy contract or heavy commercial use);

* Clasa 32 = trafic moderat-intens =  (general commercial use) acestea (clasa 32 si 33) fiind singurele clase acceptate pentru mochetain spatiile de birouri.

Din punct de vedere al rezistentei la foc (clasa de foc EN 13501-1: 2007) sunt acceptate in spatiile pentru birouri doar clasele Bfl-s1 si Cfl-s1.
Alte caracteristici importante, care fac diferentierea mochetelor (in afara modelului, fabricatiei, culorii) sunt numarul de noduri/mp - direct proportional cu performantele mochetei, greutatea firelor (greutatea neta a materialului din care este realizata mocheta - fara support) - direct proportional cu gradul de confort si calitatea mochetei si tipul firelor (poliamida, polipropilena, lana, amestec).
Un alt factor important este profilul antistatic (in general <2kV) ceea ce indica faptul ca la traficarea mochetei, persoana care paseste nu se va incarca cu energie electrostatica. Prin calitatile antistatice, se evita asa numita "curentare" descarcarea sarcinilor la atingerea unor obiecte sau la interactiune-contact cu alte persoane - lucru neplacut fizic dar si periculos uneori pentru echipamentele electronice sensibile. 
Mai pot fi luati in considerare la alegerea unei mochete bune si absorbtia zgomotului la impact (masurata in dB) cu influenta atat in ambientul camerei cat si la etajul inferior, inaltimea firelor sau inaltimea totala, acestea fiind direct proportional cu clasa de confort (de la 1 * pana la 5* - Luxury Class) si invers proportional cu rezistenta la trafic (cu cat o mocheta are firele mai inalte si implicit o inaltime totala mai mare, cu atat este mai "luxury" insa ii vor scadea rezistenta la trafic, la scaunele cu rotile, s.a.
Pentru verificarea realitatii unei fise tehnice, emisa de un producator, exista un institut independent care verifica comportamentul mocehtei, prin teste specifice si valideaza specificatiile mochetei inscrise de producator in fisele tehnice printr-un numar la care acestea pot fi certificate / verificate (ex. Site-ul www.prodis-info unde poate fi introdus numarul unic inscris de producator care atesta datele tehnice afisate de producator in relatia cu mocheta in discutie.
Alti factori care pot face diferenta: rezistenta la actiunea razelor UV, asa numita "decolorare" si pierderea culorii in timp, clasificare pe o scara pana la max.7 (produs inert la razele soarelui); Fenomenul de stranger - intindere (shrinkage) datorat schimbarilor de temperatuura, umiditate, inundatie accidentala a mochetei.
Mocheta pentru birouri poate fi livrata in format rola (latimi de 4 m) sau dale (mocheta modulara) 50 x 50 cm, in dale, in special acolo unde mocheta se monteaza pe panoul de pardoseala suprainaltata - pardoseala tehnica (raised floor).
Lucram cu producatori de mocheta aflati in topul producatorilor mondiali, atat in ceea ce priveste mocheta in role (ArcEdition Balta Group - Belgia sau Nordpfeil- Nordeustche Teppich Fabric, Germania) sau in dale format 50 x 50 cm (Burmatex, Marea Britanie sau Desso Olanda).
Dat fiind profilul de brand-uri europene ale producatorilor mentionati, mocheta inovata, produsa si distribuita de acestia ofera o plus valoare mai mare decat pretul platit / UM.
Pe langa un produs de calitate (mocheta contract) livram de asemenea si serviciul de montaj care poate presupune - masuratori ale spatiilor, decopertarea mochetei vechi, indepartarea adezivului, slefuirea suprafetei si pregatirea acesteia, montajul mochetei, plintei, accesoriilor (praguri, etc) - servicii pe care le furnizam cu angajatii departamentului de montaj (montatorii Sonerg - echipele proprii de montaj).
Avand o experienta de peste 15 ani in importul distributia si montajul mochetei in cele mai diverse si complexe lucrari putem fi un partener care ofera solutii de calitate in conditii de "win-win".
Targhetul - pietele tint ape care le urmarim sunt: mocheta trafic in Banci, Institutii Publice, Cladiri de birouri, Sali de Conferinta, alte spatii cu trafic extreme sau intens.

Master | Arc Edition - Promo 2019

e-Blitz | Arc Edition

e-Blend | Arc Edition

Optima SDE | Arc Edition

President | Arc Edition

e-Firm | Arc Edition

Fortesse SDE  | Arc Edition

e-force | Arc Edition

e-major | Arc Edition

e-Strike | Arc Edition

e-Check | Arc Edition

e-weave | Arc Edition

e-touch | Arc Edition

Altona UX | Arc Edition

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)