Produse

Mocheta Mocheta - Fibre Naturale Underlay pentru mocheta Pardoseli Sportive Pardoseli din cauciuc Covoare din fibre naturale Tapet decorativ Acustica Arhitecturala si in Constructii Stergatoare profesionale Parchet triplustratificat Sape autonivelante F.Ball Terase/decking Adezivi F.Ball Pardoseli Expo & Events Pardoseli suprainaltate Rasini Sintetice Scule pentru montaj Servicii montaj pardoseli Promotii Produse noi

Destinatii

Sanatate Educatie Comercial | Retail Hotel | Restaurant Birouri | Administrativ Rezidential Industrial Sport Expozitii si EvenimentePardoseli Gerflor - Buget mic

Pardoseli Gerflor - Buget mic

Pardoseli Gerflor - Buget mic

Solutii pentru spatii pentru care bugetele sunt restrictive. Pardoseli omogene sau pe suport textil, ideale pentru renovari sau pentru cladiri noi la care, desi bugetele sunt mici rolul functional, estetica si durabilitate sunt deopotriva importante.

Este de inteles ca in anumite circumstante investitorul nu poate opta pentru cele mai bune optiuni in ceea ce privesc finisajele. De aceea Gerflor ofera solutii si in astfel de cazuri cand investitia trebuie finalizata, nu se doresc compromisuri majore la calitate, rezilienta si rol functional si, mai mult,aspectul estetic nu este sacrificat.

Sunt doua solutii - pardoseli omogene 2 mm si 1,5 mm grosime sau pardoseli vinilice pe suport textil ce pot fi montate flotant de 2,4 mm si 3 mm grosime.

Mipolam Troplan

Mipolam Classic 2 mm

Mipolam Classic 1.5 mm

Architecton 2mm | 1,5 mm

Solidtex

Texline Wood

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)