Produse

Mocheta Mocheta - Fibre Naturale Underlay pentru mocheta Pardoseli Sportive Pardoseli din cauciuc Covoare din fibre naturale Tapet decorativ Acustica Arhitecturala si in Constructii Stergatoare profesionale Parchet triplustratificat Sape autonivelante F.Ball Terase/decking Adezivi F.Ball Pardoseli Expo & Events Pardoseli suprainaltate Rasini Sintetice Scule pentru montaj Servicii montaj pardoseli Promotii Produse noi

Destinatii

Sanatate Educatie Comercial | Retail Hotel | Restaurant Birouri | Administrativ Rezidential Industrial Sport Expozitii si EvenimentePlaci si dale vinilice - LVT

Placi si dale vinilice - LVT

Placi si dale vinilice - LVT

Placi si dale vinilice cu aspect realistic de lemn sau mineral.

                             

Un alt avantaj deosebit de important, este legat de cele trei variante de montaj. In functie de caracteristicile tehnice ale amenajarii, se va alege varianta potrivita. 

Cele trei variante de montaj sunt umatoarele: 

1. Lipire permanenta cu adeziv acrilic pe stratul suport - Dry Back

2. Lipire nepermanenta cu adeziv fixator - Looslay

3. Montaj flotant, fara lipire pe stratul suport - Clic

 

 Aspectul uimitor de realistic este realizat printr-un ansamblu tehnologic, care cuprinde urmatoarele aspecte: desenul (print-ul) modelului si embosarea. Aceasta din urma reprezinta reliefarea suprafetei prin mai multe metode, precum si din marginile tesite ale placilor, dalelor.  Prin aceasta procedura, este creat efectul 3D al pardoselii.

Pentru fiecare cod de culoare este specificata modalitatea de embosare. Toate variantele de embosare sunt disponibile in imaginile de mai jos:

       

Un alt avantaj important al acestei pardoseli, care o diferentiaza fata de alte variante, este legat de imunitatea la apa si la umiditate. Datorita acestei caracteristici, placile si dalele se poate monta inclusiv in spatiile umede.

Curatarea si intretinerea acestui tip de pardoseala nu reprezinta o problema ! Placile si dalele se intretin si se curata usor si rapid. Nu sunt necesare produse speciale pentru curatare.

In functie de grosimea stratului de uzura exista trei colectii disponibile in gama Creation. Informatiile legate de grosimea stratului de uzura, tipul de trafic dedicat – clasa de trafic, precum si recomandarile de spatii unde se pot monta fiecare, sunt disponibile in imaginile de mai jos:

     


Pentru o amenajare completa exista o plinta dedicata pentru placile si dalele LVT – Decor Skirting. Exista coduri de culoare pentru fiecare dintre cele trei colectii disponibile – Creation 70, Creation 55 si Creation 30.

Pentru o parte din codurile de culoare exista plinta coordonata 100% cu codul placilor sau al dalelor. Pentru celelalte coduri, sunt disponibile recomandari de design de la producator – Gerflor.


Pentru a beneficia cat mai mult timp de avantajele acestui tip de pardoseala, va recomandam urmatoarele:

1. Montajul acestui tip de pardoseala este necesar sa fie realizat de o echipa profesionista, in conformitate cu recomandarile de instalare stabilite de producator;

2. Alegerea colectiei – Creation 70, Creation 55, Creation 30 – este necesar sa se realizeze in functie de caracteristicile amenajarii;

3. Alegerea variantei de montaj – lipire permanenta cu adeziv acrilic; lipire nepermanenta cu adeziv fixator; montaj flotant – este necesar sa se realizeze in functie de recomandarile producatorului si caracteristicile amenajarii;

4. Intretinerea si curatarea acestui tip de pardoseala este necesar sa se realizeze conform ghidului de intretinere stabilit de producator. Este important sa existe un program bine stabilit de curatare si intretinere;

5. Pentru protejarea eficienta a pardoselii recomandam instalarea unor stergatoare profesionale – ele sunt cea mai buna solutie pentru protectia in timp a pardoselii !

Creation 70 | Lipire Permanenta (new 2020)

Creation 70 Clic System

Creation 70 Looselay

Creation 55 Clic

Creation 55 Rigid Acoustic Lock

Creation 55 | Lipire Permanenta

Creation 55 Looselay

Creation 30 Clic

Creation 30 Lipire - parchet vinilic

Creation 30 Rigid Lock

Dale LVT Saga ² Connect new 2019

Dale LVT Saga ² new 2019

Dale PVC Attraction (new)

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)